Чт, 18-Апреля-2024, 03:57 | Приветствую Вас Гость

Главная » 2017 » Февраль » 21 » XIII КОНГРЕСС ОБЛАСТНОЙ ФЕДЕРАЦИИ ФУТБОЛА
14:29
XIII КОНГРЕСС ОБЛАСТНОЙ ФЕДЕРАЦИИ ФУТБОЛА

Минулого тижня відбувся ХІІІ звітно-виборчий конгрес Запорізької обласної федерації футболу. На заході підбили підсумки своєї роботи за звітній період та обрали голову ЗОФФ на наступні 4 роки – ним знову обраний Віктор Межейко.

Делегатами від Федерації футболу Якимівського району були голова Федерації Дудкін І.В., та його заступник Дєдушев А.В., який приступив до виконання своїх нових обов’язків в 2017-му році

Із звітом про проведену роботу перед присутніми виступив переобраний голова ЗОФФ В.Межейко. Він зазначив, що за звітний період нинішньому складу федерації вдалося значно розширити масштаби своєї діяльності та реалізувати пріоритетні напрями державної політики в сфері спорту, зокрема футболу, подвоїти успіхи і подолати перешкоди.


Як повідомив голова Федерації Дудкін І.В., в ході робочої бесіди були досягнуті домовленості щодо сприяння Запорізької обласної федерації футболу у питанні можливості побудування в Якимівці футбольного майданчика із штучним покриттям, що є безумовно, позитивним знаком для розвитку футболу на Якимівщині.  Адже, завдяки конструктивної роботи обласної федерації, місцевих органів влади та залучених спонсорів, за минулий рік такі майданчики з’явилися в Мелітополі, Бердянську, Чернігівці та с. Менчикури Веселівського району. І в планах обласної федерації на 2017-й рік  - не зупинятися на досягнутому, а продовжувати цю справу.
Також відмітимо, що Якимівська Федерація отримала 10 футбольних м’ячів від обласної федерації футболу.

Просмотров: 399 | Добавил: deadusheff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
    Мини чат
    Сайт ЗОАМФ
    мини футбол Запорожье
    Статистика

    Онлайн всего: 1
    не наши 1
    НАШИ 0